Thursday, November 18, 2010

KOPI PRACAMPURAN SUPERBEST POWER

Sejak turun temurun keajaiban khasiat Tongkat Ali, Ganoderma dan Ubi Jaga dipercayai mampu :-
·         Merawat Kencing Manis
·         Membantu Merawat Gout
·         Melancarkan Perjalanan Darah
·         Membaikpulih Sel Tubuh Badan
·         Membersihkan Toksik Dalam Badan
·         Mengurangkan Tekanan Darah Tinggi
·         Menambahkan Tenaga Untuk Lelaki dan Perempuan
·         Mencegah Pembentukan Kolesterol Dalam Salur Darah
·         Membantu Merawat Maigrain, Kebas, Sakit Sendi dan Otot


Penyakit lain ;-
·         Asma
·         Lelah
·         Sawan
·         Masalah Saraf
·         Menurunkan Berat Badan
·         Untuk Penyakit Kulit

HARGA : RM25 (20sachets)
Tidak perlu tambah susu dan gula

Minuman Biotek

Harga Promosi 5 papan ke atas RM21.00


·         ISO 9002, GMP, KMM, HALAL dan produk  insuran 1 million
·         Kumpulkan 20 orang ke atas kepada yang berpenyakit untuk kami dating member minuman percuma dan penerangan , melihat kesan yang cepat terutama (Gout & Saraf)
·         Lebih enak dari kopi-kopi yang ada di pasaran untuk dijadikan minuman harian di rumah
·         Terdiri dari bahan-bahan ekstrak,bukan serbuk yang boleh member kesan kepada pengguna seperti sakit pinggang dan lain-lain
·         Jika berminat menjadi agen jualan atau stokes kami akan  membantu anda dengan tanpa modal
·         PH5.5
BAHAN-BAHAN :-
Ekstrak Tongkat Ali, Ekstrak Ganoderma, Ekstrak Ubi Jaga dan Ekstrak Kopi Arabica, Krimer Bukan TenusuTESTIMONI PENGGUNA

RADZIAH 58 TAHUN, BUKIT SELAMBAU, KEDAH
“ Saya sudah lama menghidap penyakit darah tinggi, fibroid, kencing manis dan jantung. Selama 5 tahun saya bergantung pada ubat yang diberi oleh doktor. Saya terpaksa menelan ubat sebanyak 60 biji untuk 1 hari. 20 biji setiap kali. Setelah diperkenalkan kopi Superbestpower oleh kawan, segalanya mula berubah. Selepas minum kopi ini selama 2bulan, penyakit saya semakin berkurang dimana penyakit kencing manis dan darah tinggi terkawal.Dan saya tidak lagi menelan ubat, tetapi hanya mengamalkan minum kopi superbestpower ini setiap pagi dan petang. Begitu juga dengan suami saya yang pernah kemalangan jalan raya, dan berjalan menggunakan tongkat. Selepas mengamalkan minum kopi ini, badannya semakin sihat.”

PUAN JULIA, 40 TAHUN, DAMANSARA DAMAI
“ Saya seorang kerani di syarikat swasta, sebelum ini kedatangan saya tidak menentu, terkadang awal dan terkadang lewat, malah tempoh kedatangannya cukup panjang. Setelah saya mengamalkan kopi Superbest Power, saya mendapati haid saya lebih teratur dan tempoh kedatangannya lebih singkat. Dan saya tidak merasa sakit sewaktu haid. Badan terasa mulai sihat. Saya akan terus mengamalkannya sampai bila-bila.”


ENCIK SHARUL NAZRIM BIN ABU BAKAR, 37 TAHUN, UPTOWN GOMBAK
“ Saya disyaki menghidapi demam denggi dimana saya ke klinik setelah demam panas, badan sangat lemah dan suhu badan tinggi. Pemeriksaan darah mendapati platlet saya hanya 151. Hari kedua, saya ke klinik untuk pemeriksaan darah, platlet turun lagi kepada 141. Doktor menyarankan saya mendapat rawatan ke Hospital Selayang kerana keadaan amat teruk dimana platlet turun kepada 139 dan badan saya semakin lemah. Pada malam keempat saya demam, isteri saya berjumpa dengan wakil SuperBest Power sewaktu SuperBest Power ada promosi di uptown. Saya disuruh untuk mencuba kopi ini. Malam itu, isteri membancuh 2 sachet kopi bersama air mineral. Keesokannya sebelum ke hospital saya minum lagi kopi SuperBest Power. Platlet masih lagi turun kerana saya minum kopi kesannya belum sampai 8 jam. Saya terus mengamalkan minum kopi untuk pagi dan petang. Pada hari ke lima saya ke hospital untuk pemeriksaan, doktor terkejut akan perubahan saya, dimana platlet saya kembali normal iaitu 259. Bintik-bintik merah pada badan pun hilang danbadan saya semakin sihat. Doktor bertanya apakah yang saya ambil, saya memberitahu saya mengamalkan minum kopi SuperBest Power selama saya demam. Singga kini, doktor tersebut turut mengamalkan kopi ini…”

PUAN HAMIDAH BT AHMAD, 55 TAHUN, KLUANG, JOHOR
“ 5 orang anak saya dan seorang jiran menghidapi penyakit buasir berdarah. Semenjak itu, mereka tidak boleh lagi makan makanan yang pedas dan tiada lagi berselera untuk makan.Penyakit ini semakin kritikal dimana sebelum membuang air besar, pasti darah terlebih dahulu yang keluar. Semenjak mengamalkan kopi SuperBest Power, minum setiap pagi dan malam dalam masa 4 hari sahaja, terdapat perubahan dimana buasir yang terkeluar itudapat masuk balik dan darah tidak lagi keluar. Pembuangan air besar begitu lancar dan badansemakin selesa. Mereka semua semakin sihat dan terus mengamalkan minum kopi Superbest Power sehingga hari ini malah berterusan memperkenalkan kopi SuperBest Power kepada kawan-kawan akan kelebihan kopi SuperBest Power.”   

HUBUNGI KAMI UNTUK PESANAN DAN KETERANGAN LANJUT
 

En. Wan :- 019 224 4824
                            016 296 1300


Ejen-Ejen Diperlukan..
2 comments:

  1. Hi,

    Amazing post in this blog. Hope more people reaching your blog because you are sharing a good information. I noticed some useful tips from this post. Thanks for sharing this.

    Have a nice day...!!

    Ganoderma Coffee

    ReplyDelete